Diensten en vakgebieden waarin wij actief zijn

Verkeersrecht

De verkeerswetgeving wordt steeds strenger en verkeersinbreuken kunnen leiden tot zware geldboetes, een rijverbod, verbeurdverklaringen en zelfs gevangenisstraffen. Een goede juridische bijstand is dan ook vaak noodzakelijk wanneer u gedagvaard bent voor de politierechtbank. Wij kunnen u hierin bijstaan. 

Ook wanneer u het slachtoffer bent van een verkeersongeval kunnen we u bijstaan ten einde uw schade zo snel mogelijk te recupereren via een burgerlijke partijstelling of burgerlijke procedure voor de politierechtbank. 

Veelal hoeft de juridische bijstand van een advocaat u geen euro te kosten. Juridische bijstand naar aanleiding van verkeersovertredingen is veelal inbegrepen in de verzekering die u heeft afgesloten voor uw voertuig (rechtsbijstandsverzekering). Indien u beroep kan doen op rechtsbijstand handelen wij alles rechtstreeks af met uw verzekering. In het kader van uw strafrechtelijke verdediging heeft u steeds vrije keuze van raadsman, ook al suggereert uw makelaar of verzekering hun eigen advocaat.